La Loes bolletje high.png

“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them more likely to trust you.”

WHAT PEOPLE SAY

“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them more likely to trust you.” 

—  Name, Title

Opdrachtgevers

BP_Logo_Rood_PNG.png
yoga jiva 2.png

Bureaustoelyoga en video's

Yogales Ashtanga,

Nidra en meer!

Image by Alisa Anton

Tijd:

Locatie:

Kosten:

zondag 28 maart 2021: full moon night!

20:30 - 21:30 en vervolgens een slaapmeditatie*

Jouw eigen cosy space, via ZOOM!

€17,50

* van ongeveer 30 minuten

Ik neem je mee in de magie van de maan. Deze avond staat in het teken van de volle maan en alle meditaties en opdrachten zijn gebaseerd op de energie van deze maan. Wil jij meer te weten komen over de energie van de maan en wil je ervaren wat gebruik maken van de maanenergie voor jou betekent? Doe dan mee! Na deze moon night kun je nog meedoen met de slaapmeditatie waarbij je heerlijk in slaap kunt vallen. Daarnaast kun je de moon night voor een week terug kijken, zodat je de opdrachten of meditaties nog eens kunt herhalen!

Ready for some magic?

IMG_1434_edited.jpg

Tijd:

Locatie: 

Kosten:

23, 24 & 25 april 2021: Grow & Flow retreat!

Aankomst 23 april vanaf 18.30, vertrek 25 april rond 15.30

Wertemerhoeve te Evertsoord.

Prijzen vanaf €375,-*

* klik op 'lees meer' voor specifieke prijzen. 

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, rust, proeven aan de yoga-lifestyle om met frisse energie, een heleboel inspiratie en inzichten te kunnen groeien en bloeien? Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring met o.a. yoga, meditatie, stilte en rust, mantra's, delen, inspirerende workshops, yummy food, prachtige luxe kamers en heerlijke bedden?

Een prachtig cadeau voor jezelf!