top of page
witte Zanden

AMPLIFY

We willen het vaak zo graag allemaal alleen doen.

Maar waarom?

Samen is vaak zoveel mooier. In verbinding kun je doen waar je goed in bent en krijg je inspiratie, inzicht én inhoud die er toe doet.

Ben jij ondernemer, coach, cursusleider, leidinggevende, en ben je op zoek naar een creatieve ideeënfabriek die een kickstart geeft aan jouw project, cursus of opleiding? Ben je op zoek naar een aanvulling op maat op gebied van meditatie, persoonlijk leiderschap, yoga, midfullness, opleiding, onderwijs, visie?

Met mijn onderwijs-ervaring tover ik jouw idee of onderwerp om tot didactisch kwalitatief, interessant en passend product waarmee jij jouw boodschap verder kunt verspreiden. Een ijzersterk fundament waar je op lange termijn mee verder kunt en waarmee jij jouw steentje bijdraagt aan een mooiere, bewustere wereld.

KLANTEN AAN HET WOORD

Voor mijn ‘health switch’ was ik op zoek naar een totaalaanpak. Samen hebben we ideeën op tafel gelegd en vanuit deze hele fijne gesprekken kwam het idee om een mooie aanvulling te maken in de vorm van ‘switch your mind’; een e-boek met 5 audio-meditaties waarin mijn klanten het stukje rust, ontspanning & bewustwording aangereikt krijgen. De samenwerking met Loes is als zeer prettig te omschrijven. Ze denkt áltijd met je mee, ook als ze er zelf geen belang bij heeft!  Ze maakt de mooiste content die perfect afgestemd is op mijn huisstijl en alles wat je van haar ontvangt is ‘af’.

WERKWIJZE

Om ervoor te zorgen dat mijn pakket feilloos aansluit bij jouw wensen, visie en stijl stem ik graag met je af in een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen kijken wat past en welke werkwijze we aanboren. Neem contact op, dan gaan we samen op zoek. 

MAIL LOES

2-5-23,CharlotteFotografie33.jpg
2-5-23,CharlotteFotografie29.jpg

Op alle diensten en activiteiten van La Loes gelden de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

bottom of page