top of page
Kronkelende bosweg

TEACH

In een maatschappij die door de jaren heen meer een meer mind-driven is geworden, is de verbinding met ons eigen systeem (álles wat je bent) en onze gevoelswereld naar de achtergrond geschoven. 

Wat zou er gebeuren, wanneer we in een werk- of leersituatie, de kennis, signalen en wijsheid van ons gehele systeem (mind, body & soul) zouden integreren? Wat zou er gebeuren als we allemaal écht eerlijk naar onszelf durven kijken? Hoe zou het zijn als we, in plaats van denken, eerst zouden voelen? Als verbinding met hoofd, hart & lichaam leidend zou zijn?

In mijn ogen is deze manier van kijken & werken een oplossing op veel vragen en problemen. Het is geen quick fix; maar een intrinsieke lange termijn verandering die op weg helpt naar een zuivere, échte en kloppende manier van (samen) werken of zijn.

 

Dat kan enkel stap voor stap, op een passend tempo en op een down-to-earth eenvoudige manier. Tijdens een workshop laat ik je graag kennis maken met filosofieën, practices en ervaringen die je laten voelen & ervaren wat het is om meer in verbinding te staan met jezelf, en vanuit daar met alles om je heen. Het is een verademing om vanuit dat perspectief eens naar zaken te kijken en nieuwe & helpende inzichten op te doen!

KLANTEN AAN HET WOORD

Loes is ontzettend fijn om mee samen te werken. Zo is ze heel professioneel: ze heeft kennis van zaken en de kwaliteit was top. Haar oefeningen zijn door iedereen uit te voeren, en haar stem is heel prettig om naar te luisteren. We kregen veel positieve reacties van collega’s, aan het einde van de sessies voelde iedereen zich ontspannen en opgeladen. Ook neemt ze echt de tijd voor je. We werken in de toekomst dus heel graag nog eens met Loes samen!

- Brainport Eindhoven

  Workshop reeks ontspannen werken & stoelyoga

WERKWIJZE

Ik geef geen standaard workshops of lezingen. Ik stem graag af op de groep en de behoeften, zodat mijn boodschap zo goed mogelijk aan kan komen. Graag kom ik met je in contact om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

MAIL LOES

2-5-23,CharlotteFotografie20.jpg
2-5-23,CharlotteFotografie37.jpg
2-5-23,CharlotteFotografie26.jpg

Op alle diensten en activiteiten van La Loes gelden de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

bottom of page